Mörbylånga
Alldeles intill vackra Kalmarsund planeras det nu för att byggas äganderätter i form av både parhus och kedjehus, alla belägna med exceptionell fint läge i underbar natur- och havsnära miljö.

FAKTA

Projektnamn: Mörbylånga

Antal bostäder: 40 st

Prisintervall: 3 500 000 – 3 900 000

Antal rum: 3-5 rum och kök

Boytor: 112 - 158 kvm

Hustyp: Parhus, kedjehus

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: Prel Sommaren 2023

Här erbjuds du stor livskvalité med bostäder i hög standard och bekvämlighet, smarta planlösningar, låg driftskostnad. Det är något magiskt med solnedgångar! I Norra Viken har man förmånen att få uppleva dess fascinerande himlaspel vid årets alla årstider, något som trollbinder de flesta! Nere vid vattnet finns en badbrygga att gå ner till och svalka sig varma dagar och mysiga promenadstråk återfinns alldeles runt knuten.

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

NÄRA TILL ALLT

Miljön, naturen och den trivsamma boendemiljön i Mörbylånga kommun tilltalar många människor och skapar goda förutsättningar för livets alla skeden. Här finns allt från pittoreska byar med klassiska Ölandsgårdar till ett modernt boende i tätort med villor och lägenheter. Mörbylånga kommun har cirka 15 500 invånare och växer starkt för varje år. Här pågår ett omfattade plan- och exploateringsarbete.