Mörbylånga – etapp 3
Här får man större utrymme till samvaro i vardagsrummet samtidigt som middagen förberedes i det välutrustade köket Husen byggs i tilltalande stil och med genomgående bra materialstandard.

FAKTA

Projektnamn:Mörbylånga - Etapp 3

Antal bostäder:6

Antal våningar:1

Prisintervall:3795000 - 3950000

Antal rum:3

Boytor:94 kvm

Upplåtelseform:Äganderätt

Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn & centrum i köpingen som precis fyllt 200år finns det både badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Det är livskvalité! Området uppförs endast ca 15min ifrån Ölandsbron vilket gör det mycket smidigt att tas sig både hit och härifrån (om man nu skulle vilja det?). Mörbylånga är en av Södra Öland mysigaste hållplatser och under 2022 satsar både nya krogar samt glasscafé att etablera sig här och som dessutom blivit en omedelbar succé!

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

Mörbylånga med dess köping har en anrik historia som kustby och fyllde under 2020 hela 200år. I de äldsta delarna som kallas för Mörbylånga Köping finns många vackra byggnader att strosa runt kring och i hamnen har utvecklingen precis påbörjas för att i framtiden erbjuda ett större utbud av både bostäder och service/restauranger. Idag finns det en välsorterad ICA-affär, apotek, blomsteraffär, bensinmack, pizzeria, bageri, restaurang samt hotell & handel. Hälsocentral och förskola samt skola F-9 finns även i Mörbylånga – Allt på gångavstånd ifrån Norra Viken & kvarteret Havsbrisen.