Åminne
Dragningskraften till vackra brukssamhället Åminne är inte svår att förstå sig på. Här bor man med stor känsla av livskvalité med omgivningar av slingrande stigar i öppna landskap, blandad skog och den vackra sjön Vidöstern.

FAKTA

Projektnamn: Åminne

Antal bostäder: 8 st

Prisintervall: 3 500 000 – 3 900 000

Antal rum: 4-6 rum & kök

Boytor: 121 kvm

Hustyp: Parhus

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: Prel årskiftet 21/22

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan  stolt presentera Kv Kolpinnen åtta praktiska parhus i New Englandstil med Småländska Hem – som byggare med stor erfarenhet av  hustillverkning med fokus på kvalité såsom bland annat Svedbergs badrumsinredning, HTH-kök och parkettgolv från Tarkett.

Att bo i ett nyproducerat hus frigör din tid och plånbok från underhåll och kostnader.

Parhusen erbjuder boende i två plan med genomgående hög kvalitét. Flexibel planlösning med möjlighet att ha upp till 5 sovrum. Modern byggteknik bidrar till låga driftskostnader.

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

Ett levande samhälle

I nära anslutning till tomterna är finns en kommunal badplats som är given samlingspunkt i byn sommartid. I Åminne finns även en mycket populär förskola som heter Åmini. Åminne är ett levande samhälle med en aktiv samhällsförening. Det gamla järngjuteriet ligger mitt i byn och i den vackra gamla bruksfastigheten finns idag ett industrimuseum och delar av lokalerna hyrs till bröllop , företagsevent mm.

Åminne ligger endast 7 km från Värnamo tätort med fin bilväg och allmän kommunikation med buss.