Oskarshamn Skrovgatan
I attraktiva och barnvänliga kvarter precis i ”korsningen” mellan Kristineberg och Gröndal har vi på Småländska Hem det stora nöjet att kunna erbjuda er ett modernt och smakfullt boende som kommer vara helt bekymmerslöst för lång tid framöver.

FAKTA

Projektnamn: Oskarshamn Skrovgatan

Antal bostäder: 18

Prisintervall: 3 500 000 – 3 900 000

Antal rum: 3-5 rum och kök

Boytor: 81, 102 & 121 kvm

Hustyp: Parhus

Upplåtelseform: Äganderätt

Inflyttning: Prel Sommaren 2023

Projektet består av 18 nyckelfärdiga bostäder i parhusform och finns i tre olika varianter- 81 kvm, 102 kvm samt 121 kvm. Den mindre varianten är i ett plan och de två större är i två plan. Husen är framtagna av Anebyhusgruppen vilket borgar för en hög kvalitet och en smidig process.

Småländska Hem och Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer. Fasadpanel i Superwood som standard samt förberett alla husen i projektet för solceller som tillval och så även om man önskar ladd-box till sin elbil.

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

Här bor man med ett natur- och havsnära läge samt gångavstånd till både skola, förskola, vårdcentral, småbåtshamn samt populär ICA-butik m.m. Fina badmöjligheter erbjuds vid både Gunnarsö och Ärnemars klippor. Oskarshamns centrum når man med en kort cykeltur.