Mullsjö – Etapp 2
Drömmer du också om ett lättskött, smidigt naturnära boende med närhet till busshållplats, motionsanläggning, skola, förskola, badhus, restauranger, mataffärer och tågstation?

FAKTA

Projektnamn: Mullsjö - Etapp 2

Prisintervall: 3 495 000

Antal rum: 4

Boytor: 110 m2

Hustyp: Villa

Inflyttning: Senast hösten 2023

Drömmer du också om ett lättskött, smidigt naturnära boende med närhet till busshållplats, motionsanläggning, skola, förskola, badhus, restauranger, mataffärer och tågstation? Då är villorna på Havstenshult något för dig! 110kvm med fyra rum och kök i en öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp.

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

Smycket i Mullsjö

Föredrar du buss eller tåg så finns det även här tåg till Jönköping, Nässjö, Skövde och Göteborg.
I Mullsjö finns det mesta till de flesta: rikt föreningsliv, fina vandrings och cykelleder, tipspromenader samt flera förskolor och skolor. Här finns även ridning, fiske, simning, bibliotek, god mat och fika. Missa inte att gå på de mysiga torgdagarna, konserterna eller på hemmamatcherna i innebandyns superliga. Den populära golfbanan Ryfors och Mullsjö Alpin finner ni strax utanför Mullsjö.

Här kan man annars, om man så önskar, bara njuta av djupa grågröna skogar och vattendrag samt flera sjöar, bland dem Mullsjön – smycket i Mullsjö.

Läs mer om utbudet i Mullsjö på Upptäck Mullsjö: www.mullsjo.se/upptack-mullsjo eller på kommunens hemsida: www.mullsjo.se