Blankaholm
Här bor du med närhet till Blankaholms Marina, lanthandel och ett mysigt glasscafé. Har du egen båt kan du dessutom ta dig enkelt ut till Tjust vackra skärgård, beläget inpå knuten med fantastiska öar, kobbar och skär.

FAKTA

Projektnamn: Blankaholm

Antal våningar: 1

Prisintervall: 3795000

Antal rum: 4, varav 3 sovrum

Boytor: 110 kvm

Hustyp: Villa

Upplåtelseform: Äganderätt

Nu finns chansen att förvärva nyproducerade 1-plansvillor om 86 resp. 110 kvm i natursköna Blankaholm. Bo bekvämt, fräscht och med låga driftskostnader, perfekt boende för såväl fritid- eller permanentboende. Här kan du njuta av sköna semesterdagar i naturskön miljö, vackra strövområden och de många badplatserna som finns i området.

SÄLJBROSCHYR

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

PLANRITNING 3D

I närheten

Lanthandeln i Blankaholm har öppet 24-7, de är bemannade normal öppettid och utöver det har de självbetjäning med inloggning/självscanning och swishbetalning.

Gästhamnen har nyrenoverat café och stora delar av piren och bryggorna vid hamnen är nyrenoverade.

Ställplatser finns i området det finns planer för en helt ny strandpromenad som ska knyta ihop småbåtshamnen, gästhamnen, caféet och nya glassförsäljningen.
Tennisbana, uthyrning av småbåtar, kajaker och SUPár finns.

Vandringsleder och cykelleder som sträcker sig ut till där länstrafikens kollektivtrafik tar vid i form av båtförbindelse ut till öar i skärgården.

Kommunen har beslutat att sporthallen ska byggas ny. Den kommer anpassas för idrott, samlingslokal – mötesplats och festlokal. Det räknas stå klart i början av 2024 – projekteringen börjar efter sommaren.

Blankaholms naturcamping erbjuder flera campingplatser som är helt avskilda där besökarna kan förtöja båt eller kajak i förtälts-benen. Enstaka med egen brygga.